Demireli İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerine; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Demireli İlkokulu Müdürlüğü olarak misyonumuz; uygun öğrenme ortamlarında öğrencilerimizi etik değerlere bağlı kalarak ve kendimizi sürekli geliştirerek, hayata ve ortaöğretime hazırlayarak, okulumuzda Türk Milli Eğitiminin temel amaç ve ilkelerini en üst seviyede gerçekleştirmektir.

Başarılar: Hazırlık Aşamasında...

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: Her sınıf için 25

WEB - https://demireliilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Demireli Mahallesi Mustafakemalpaşa / BURSA

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Okulumuz Demireli Mahallesi içinde yer almaktadır. Mahallemiz İlçe Merkezine 5 Km uzaklıkta olup gün içerisinde ulaşım rahatlıkla sağlanmaktadır.

Adres - Demireli Mahallesi Mustafakemalpaşa / BURSA

Ulaşım Öğretmen servisi mevcut olup ayrıca tam saatlerde ilçe merkezinden mahallemize muhtarlık arabaları hareket etmektedir. İlçe merkeziyle ulaşım kolaylıkla sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İlçe Merkezine 5 Km İl Merkezine 85 Km Uzaklıktadır.